29 oktober 2022 Boekenmarkt

Op zaterdag 29 oktober 2022 in het Stroomhuis, Neerijnen van 10.00 tot 16.00 uur, entree gratis

Was het voorheen een gezellige, drukbezochte planten- en boekenmarkt, sinds 2021 hebben we ze gesplitst. De eerste boeken- en platenmarkt in het Stroomhuis, Neerijnen in oktober 2021 werd een groot succes!

Tweedehands boeken
Je treft een breed aanbod aan nog goed uitziende boeken aan op deze boekenmarkt. We hebben de boeken voor je gesorteerd, zodat je meteen op je interesse kunt afstappen. Het betreft zowel leesboeken (literatuur en thrillers) ter ontspanning als ook studieboeken/naslagwerken. En meestal hebben we een behoorlijk gevarieerde collectie aan kunst- en tuinboeken.

Platen
We hebben ook een steeds groeiend aantal ‘ouderwetse’ langspeelplaten, met het accent op klassiek.

Opbrengst
Alle boeken zijn leuk geprijsd en de opbrengst wordt gebruikt voor de financiering van het project ‘Koken met kinderen’. In naschoolse kookcursussen maken basisscholieren kennis met gezonde voeding en leren ze in 4 bijeenkomsten een maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht) koken.