In Memoriam


We hebben vandaag afscheid genomen van Manus van Vuren, een van de drie key-members van Lions Club Rivierenland. Toen initiatiefnemer Dick van Ommeren besloot dat het tijd werd voor de eerste gemengde serviceclub in de Betuwe vond hij in Ellen Wilms en Manus van Vuren bondgenoten. En zo geschiedde, zo’n 18 jaar geleden.
Manus was een bijzondere man met humor, warm en streng tegelijk. Je wist wat je aan hem had en hij nam geen meel in de mond. Een trouw en actief lid. Vol initiatieven met aandacht voor sociaal maatschappelijke items en oog voor personen en detail. Elk individueel Lionslid kent mooie momenten met hem en als club bewaren we goede herinneringen aan een pracht mens!
[fotocollage 2013: Manus als Lions-president tijdens planten- en boekenmarkt met o.a. Dick en zijn kleindochter Charlotte]