Bestuur 2017-2018
Secretaris: Marcel de Valk
Penningmeester: Chris Provo Kluit

Ellen Wilms
Ellen Wilms 02aMede-oprichter (keymember).
Ellen oefent het mooie vak van de landschapsarchitectuur uit. Zij is ons meest sportieve lid: traint met de triathleten, loopt marathons en schaatst de alternatieve Elfstedentocht.
Ellen houdt van organiseren en kan goed leidinggeven aan een evenement.

Lana Goutsmits – Gerssen
Lana
Lid vanaf het eerste uur (Charterlid).
Lana is NVM-makelaar bij Gerssen & Donkersloot Makelaars in Geldermalsen en studeert rechten in de avonduren.
Zij heeft een aardig netwerk in de Betuwe…..

Clasina Ribbius
ClasinaCharterlid
Clasina woont in Tiel, studeerde psychologie en deed samen met haar man ontwikkelingswerk. Haar interesses liggen op het vlak van milieu, theesoorten en thee drinken, Thais koken en pre-Colombiaanse kunst. Ze zit in de erfgoedcommissie van de Oudheidkamer in Tiel en helpt bij ‘Ter Navolging’ een van de oudste begraafplaatsen in Nederland.

Henny de Vrij – Challik
Hennie
Charterlid
Hennie is stewardes bij KLM/Air France en is raadslid voor de PvdA in haar woonplaats Neerijnen. Zij is erg creatief, vol ideeën en altijd op zoek naar oplossingen.
Haar grote liefde is, naast haar echtgenoot Arie, het eiland Bali met zijn mensen, kunst en cultuur. Ze was de drijvende kracht achter ons project ‘Bali voor Bali’.

Rosita Setz
RositaCharterlid
Rosita is trainer presentatievaardigheden en ondernemer in Culemborg. Zij schreef het boek ‘Interactief presenteren’. Haar passies liggen op het gebied van kunst & cultuur en organiseren. Zij gaat doelgericht te werk en doet dat graag samen met anderen. Ze is bestuurslid van de Kring Culemborgse Bedrijven (KCB) en voorzitter van LekArt.

Mechel Pennings
Mechel 2
Charterlid
Mechel is lerares Engels, doventolk en jarenlang horecaplanner bij Tempo Team geweest en stort zich nu als vrijwilligster op het vluchtelingenwerk. Woont landelijk in Enspijk en is een meesteres in het schrijven van teksten en liedjes.

Angeniet van den Berg
Angeniet
Angeniet had samen met haar man een champignonkwekerij en verkoopt nu olijf- en vijgenbomen in mooie sierpotten voor op terrassen. Hun ruime werkplaats is menigmaal de plek waar we als Lions boeken uitzoeken en klussen.
Zij is een echte tuinliefhebster en houdt van koken en bakken. Haar rabarbertaart is verrukkelijk!
Ook voor de kerk is zij actief.

Richard Slob

Richard is eigenaar van Bouwkundig Tekenburo SLOB, een bureau dat resultaatgericht, pragmatisch en betrouwbaar de projecten uitwerkt. Precies zoals Richard ook de taken van de Lions oppakt. Zonder hem geen appel- of perenpluk.

Dik Kusters
Dik was docent en afdelingsleider bij RSG Lingecollege in Tiel. Nu geniet hij van zijn pensioen, kleinkinderen en kan volop beeldend kunstenaar zijn. Hij is een geboren en getogen Betuwenaar. Zijn tekeningen en schilderijen van het rivierenlandschap met een mooi spel tussen land, lucht en water vinden gretig aftrek. www.dikkusters.nl

Lia Maguar
LiaLia heeft haar eigen praktijk als fysiotherapeut/ostheopaat in Beesd. Zij is een enorm fanatieke tuinliefhebster en menig stek komt bij haar in volle bloei. Zij is onze trekker en adviseur achter de Plantenmarkt.

Corné Kops
CorneCorné werkt als opleidingsmanager op de Academie voor Toerisme NHTV, university of applied sciences, in Breda. Een Brabander die verzeild is geraakt in het rivierengebied en veel aan de Waal te vinden is.
In de vrije tijd, die er nog over is, houdt hij zich bezig met wandelen, motorrijden, fotografie en muziek.

Chris Provo Kluit
ChrisChris is als onderhouds-managementconsultant werkzaam bij het toonaangevende adviesbureau Mainnovation BV in Dordrecht. Landelijk werkzaam resulteerde in een woonplaats centraal in het land: Meteren in het Rivierenlandschap.
Hij houdt van bridgen en kunst & cultuur tot uiting gebracht in regelmatig museumbezoek en voor wining & dining kan je hem wakker maken.

Marcel de Valk
MarcelMarcel heeft 25 jaar ervaring in de financiële wereld en werkt als sr. accountmanager MKB bij ING. Hij woont ruim 20 jaar in het rivierenland, dat hij graag doorkruist op zijn racefiets. Een echte levensgenieter woonachtig in het buitengebied van Meteren. Veel vrije tijd gaat op in het onderhouden van zijn woning en tuin. Andere interesses: skiën en golfen. Teamspeler en altijd alert om kansen commercieel te vertalen.

Sjaak Anema
Sjaak is eigenaar van SAKE Advies en Interim en helpt brandweerorganisaties met onderzoek & advies, conflicthantering, risicobeheersing, planvorming, beleidsondersteuning, warme RI&E / ORA. Een logische vervolg van zijn loopbaan als brandweercommandant bij diverse brandweerkorpsen. Verder, samen met zijn vrouw Hennie, een levensgenieter!

=======================================================================

Dick van Ommeren
Dick van Ommeren 2Dick is de initiatiefnemer van LC Rivierenland. Een echte Lion, dat blijkt uit zijn staat van dienst: oprichter van 3 Lionsclubs in Nederland en in het bezit van de Melvin Jones Award. Voor altijd een Lion.
Dick van Ommeren is op 16 februari 2017 overleden. Lionsclub Rivierenland is hem veel dank verschuldigd voor wat hij voor de club heeft gedaan.